Kan vi enas om att färska kokta rödbetor med Chèvrekräm kan vara det godaste som finns? 😍 Ni måste måste testa, receptet kommer här ♥️ 4 port, 25 min Ingredienser 16-20 färska rödbetor 150g Chèvre (getost) 1-1,5 dl crème fraiche 32% 1/2-1 tsk flytande honung flingsalt Svartpeppar Gör så här: Betorna 1. Skär bort blasten och koka rödbetorna tills en teststicka går igenom. Ca 20-30 min beroende på storlek. 2. Häll bort vattnet och skölj med kallt vatten. Dra bort ”skalet” genom att krama rödbetan så att skalet lossnar och den fina insidan framträder. Gör detta under kallt vatten så du inte bränner dig på de heta betorna. Lägg i en skål. Chèvrekrämen 1. Ta bort det yttre på chèvreosten ”kanterna” och lägg innanmätet i en skål. Smula sönder fint med en gaffel. 2. Tillsätt crème fraichen successivt och rör till en slät kräm. Blir den inte helt slät vilket den oftast blir, så använd stavmixer om önskas. 3. Smaka av med lite honung för att runda upp smaken, flingsalt och lite svartpeppar. Servera de nykokta färska rödbetorna till chèvrekrämen och NJUT ♥️