Denna förrätt är nog en utav mina favoriter. Fylld avokado med räkor, det är galet gott, enkelt att göra och imponerar självfallet på din eller dina gäster. Till förrätt räcker en fylld halva per person. Här kommer receptet! 4 pers, 10 min Ingredienser 2 avokado, mogna fina 1/2 schalottenlök, finhackad 1/4 äpple, finhackat "Granny Smith" 25 st räkor, skalade fina 3 kvistar färsk dill 1 msk crème fraiche 34% några droppar citronsaft salt / svartpeppar efter smak Dekoration räkstjärtar färsk dill citron skiva ev en liten tomatklyfta Gör så här 1. Finhacka lök, äpple och dill. 2. Gröp ur avokado och mosa grovt med en gaffel. (Gröp försiktigt så att du kan använda skalen till uppläggning sedan.) 3. Skär ner räkorna i mindre bitar. 4. Blanda samman avokado, lök, äpple och dill. Vänd ner räkorna och tillsätt crème fraîche, lite citronsaft samt salt & peppar efter smak. 5. Fördela röran i avokadoskalen eller skeda upp i söta serveringsglas (cocktailglas). Dekorera med räkor, dill, en liten trekant citronskiva & ev en tomatbit. (Skall förrätten serveras lite senare så pressa över lite citron på avokadoröran samt täck med lite plast och ställ in i kylskåp.) Servera din fantastiskt goda förrätt och njut! Smaklig spis ♥