Alltså... Kantareller, hur gott?! Och hur gott är det inte med en riktigt lyxig svampmacka maxat med massa smörstekta kantareller? Det som lyfter denna kantarelltoast en nivå ytterligare är fetaosten som ger en extra smakupplevelse till den klassiska mackan ♥ 2 port, 15 min Ingredienser 2 skivor surdegsbröd 20-25 kantareller (ca 1 liter ) 50 g smör 50 g fetaost färsk timjan Gör så här 1. Ansa svampen. Dra isär större kantareller och lägg ner i en panna för att först förvällas. (Jag förväller alltid mina kantareller mer el mindre för att bli av med vätska.) 2. När pannan är torr, klicka i 25 g smör (generöst med smör) och smörstek svampen. Salta & peppra! 3. Lägg resten av smöret i en annan stekpanna (25 g), skär surdegsbrödet i skivor och låt steka i smöret tills ytan blir härligt gyllene / rostad. (Medelhög värme så brödet inte bränns.) 4. Lägg upp brödet på tallrikar, och skeda på svampen som ett berg. Mums med massa svamp! 5. Smula över fetaosten och dekorera med färsk timjan. Servera direkt! Tips! -Det är otroligt gott att ringla över valnötsolja på denna anrättning, men inte ett måste. Men hittar ni valnötsolja så köp!! (Inte så vanligt att det finns nämligen har jag förstått.) - Ruccola, ruccola är fantastiskt gott att ha på denna svampmacka! Med dessa två extra tillbehör maxar man verkligen svampmackan som redan är magisk som den är! Kram C