Burrata är bara så magiskt gott! Har ni testat? Finns att köpa i vanlig matbutik, där mozzarellan ligger. Burrata är gott som förrätt med en god tomatsallad och en bit grillat surdegsbröd till, som tillbehör till en härlig grillkväll, som tapas, men även en lite lyxigare lunch. Ni måste testa detta tillbehör 👌🏻❤️ 2-4 pers, 5 min Ingredienser 1 burrata (mozzarella med krämig gräddfyllning) 10 plommontomater el 2-3 kvisttomater 1 silverlök 2 msk hackad färsk persilja 2 msk riven färsk pepparrot olivolja salt nymalen svartpeppar Gör så här 1. Skiva tomaterna relativt tunt och lägg på ett snyggt fat. 2. Skala och hyvla löken i tunna tunna ringar. Jag använde mandolinen för att få dom riktigt tunna. 3. Lägg de tunt skivade lökringarna i iskallt vatten och ställ in i kylskåpet fram till servering. 4. Hacka lite persilja över tomaterna, riv pepparrot över, lägg på den krispigt kalla löken och lägg den underbart krämiga burratan i mitten. 5. Ringla lite olivolja över, salta och peppra! Servera detta magiska till en köttbit, lite surdegsbröd eller som vilket tillbehör som helst. SÅ GOTT! Även gott som förrätt eller en del av ditt tapasbord ♥