Här kommer ett hett tips på en lyxig buffésnitt som blir perfekt på midsommar. Det blir många på en och samma gång, man kan skära dom i vilken storlek man önskar (större som mindre), och till råga på detta så är det superenkelt att tillaga.Ps. Vill man inte ha picklad rödlök så kan man bara strö över finhackad rödlök, det är lika gott. Receptet kommer här! ♥ Minst 20 snittar (fler om du gör mindre), ca 30 minIngredienser1 smördeg på rulle2 dl crème fraiche 34%3 ägg, hela200 g riven prästost, eller annan smakrik ost1/2 tsk saltnymalen svartpeppar, efter smakToppingcrème fraiche 34% alternativt smetana, mängd efter smaklöjrom, mängd efter smakpicklad eller finhackad rödlök, mängd efter smakfärska örter, typ timjan eller dill att dekorera medGör så här1. Sätt ugnen på 200 grader.2. Lägg ut smördegen (på rulle) i en ugnssäker form, 20 x 30 cm.3. Nagga smördegen lite med en gaffel på botten.4. Förgrädda smördegen i mitten av ugnen i ca 10 min tills den får lite mjuk gyllene yta.5. Rör ihop ägg, crème fraiche, salt och peppar (salt och peppar efter smak)6. Vänd ner den rivna osten. Häll sedan ner smeten i den förbakade smördegsbotten.7. Grädda i ugnen på fortsatt 200 grader i ca 17-18 min tills fyllningen stelnat till och blivit lite gyllene.8. Låt svalna helt och skär sedan upp i önskad storlek på rutor.Montera/Dekorera1. Lägg upp rutorna på uppläggningsfat. Spritsa eller skeda snyggt på crème fraîche. Lägg på löjrom (mängden väljer du själv, men löjrom är ju gott) och toppa med picklad rödlök eller finhackad rödlök och någon färsk ört på toppen! Tips!Detta går även att äta som en trevlig förrätt, gör då lite större rutor bara :) Servera dessa underbara rutor i påsk, på midsommar eller på stora festen. Lika uppskattat varje gång ♥