Denna macka måste ni testa!!! 😍🙌🏻 Bästa svampmackan ♥️♥️ 4 port, 15 min Ingredienser400g kantareller 4 surdegsbrödsskivor (lavain)50-75g smör1/2 msk rapsolja2 Burrata1 paket bacon skivat 125g 20g parmesan SmörgåskrasseGör så här.1.Stek svampen i en rejäl klick smör och 1/2 msk rapsolja. Låt fräsa på ordentligt tills de tar färg. Salta och peppra. (Om svampen innehåller mkt vätska, förväll den först)2.Skär bacon i mindre bitar och fräs på hög värme tills den blir riktigt knaperstekt. 🥓 Lägg över på hushållspapper så överflödigt fett sugs upp.3.Lägg en rejäl klick smör i stekpannan. Stek brödet på båda sidor tills krispigt gyllene. Ha i mer smör när det behövs. Det skall verkligen smörstekas ordentligt 🧈👌🏻4.Lägg upp bröden på tallrikar och lägg på de smörstekta kantarellerna. Dela burratan på hälften och lägg uppe på. Riv över parmesan, och toppa med knaperstekt bacon och klippt smörgåskrasse. Salta, peppra och servera direkt 🙌🏻👌🏻