God morgon! På helgen lyxar jag till det och gör gärna Fransk omelett. Det är enkelt att göra men känns lite extra lyxigt på något sätt. Vill du lära dig göra en fransk omelett så kommer receptet här! 1 omelett (1 port) 2 ägg En klick smör Salt Svartpeppar Gör så här 1. Knäck äggen i en skål. Tillsätt en nypa salt och rör till en homogen smet med gaffel. 2. Smält smör i en teflonpanna på medelvärme. 3. Häll i äggblandningen och rör försiktigt i pannan med en slickepott. (Dra längs botten ungefär som att göra äggröra. 4. Avsluta omrörningen och låt ägget tillagas på undersidan. (Min platta är på värmenivå 4-5 när jag gör detta) 5. När ägget känns ”fast” men lite krämigt i mitten, vik in kanterna mot mitten, el rulla ihop den. - Vänd en snabbis och lägg sedan upp på tallrik. 6. Riv över parmesan och dra något varv med pepparkvarnen över.