Oh my god, detta Är SÅ gott. Och SÅ enkelt att svänga ihop. Grillat/smörstekt surdegsbröd med grillad halloumi, avokadokräm, ugnsrostade cocktailtomater, ruccola & pinjenötter toppat med valnötsolja. ♥ Här kommer receptet! 4 port, 15 min Ingredienser 4 skivor surdegsbröd 20 g smör, att steka i + valnötsolja att ringla över 2 paket halloumi, delade i 4 delar (alt hamburgerhalloumi, 4 skivor) 3 mogna avokador 1/2 vitlöksklyfta 16-20 cocktailtomater, delade på hälften 1 tsk olivolja, att ringla över tomaterna 1 msk färska örter, hackade (timjan el oregano) 2 msk rostade pinjenötter, torrostade i stekpanna 1 msk valnötsolja Gör så här 1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Dela cocktailtomaterna i två delar och lägg med insidan uppåt i en ugnsfast form. 3. Ringla över lite olivolja, salta & peppra. Sätt in i mitten av ugnen i ca 40-45 min, tills de rostas och blir härligt mjuka. När tomaterna kommer ut ur ugnen, klipp över lite färska örter, typ timjan el oregano. 4. Mosa avokadon till en krämig röra, riv i lite vitlök och smaka upp med salt & nymalen svartpeppar. Pressa i ett par droppar citronsaft, blanda runt och avsluta med att pressa lite citronsaft över, så att krämen inte blir brun. Låt stå svalt. 5. Skiva upp brödet och stek i en stekpanna tills gyllene i en rejäl klick smör. När brödet är rostat, ringla över lite valnötsolja. 6. Grilla eller stek halloumin tills den får en gyllene yta och är varm intill mitten. Preppa mackan! Lägg upp ett bröd på varje tallrik, lägg på lite ruccola, rostade tomater, grillad halloumi, avokadokräm, rostade pinjenötter och ringla lite valnötsolja över. Servera direkt! MAGI ♥ Lycka till där hemma!