″Middag mitt i veckan, då är krämig dragonkyckling en mega-hit hemma hos oss. Jag är säker på att det blir det hos er också. Receptet kommer här ♥ 4 pers, 15 min Ingredienser 1 paket (400 g) färska kycklinginnerfiléer 2 msk smör, att bryna kycklingen i salt peppar 3 dl vispgrädde 1 dl crème fraiche 1 tsk torkad dragon 1 msk koncentrerad kycklingfond 1-2 tsk dijonsenap Tillbehör ris mixsallad med olivolja, mangovinäger, salt & peppar Gör så här 1. Koka riset enl anvisningarna på paketet. 2. Salta & peppra innerfiléerna på båda sidorna och bryn/stek på runt om i en panna med smör tills båda sidorna på filéerna får gyllene färg. 3. Häll över grädden, dragon, fond och dijonsenap. Rör om och låt koka ihop. 4. När grädden reducerat något ca 3-4 min, tillsätt crème fraîche och smaka upp med salt & svartpeppar. Smaka upp och känn efter om du vill ha mer av något! 5. Ta upp en bit kyckling, skär och kolla så att den är helt tillagad. (Filéerna är så små så det går på ett par minuter att få tillagade.) Servera dragonkycklingen till ris och en grönsallad med syrlig vinägrett. Så gott!! Smaklig spis ♥