Har ni idétorka om vad ni skall laga för middag i veckan? Då har jag ett hett tips! ♥ Denna pastagratäng med fläskfilé, soltorkade tomater, kastanjechampinjoner & gräddädelost ÄR bara to die for!! Så krämig, enkel att svänga ihop & bara så himla god. Till och med barnen älskar detta. Receptet vill ni testa, och det kommer såklart här :) 4-6 port, 30 minIngredienser400 g gnocchi (typ som en öppen snäcka)500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor12 mindre kastanjechampinjoner (den mörkare, lite fastare typen av champinjon), delade i kvartar1 dl strimlade soltorkade tomater i olja (finns färdigstrimlade)8 cocktailtomater, delade i kvartar10-15 färska basilikablad, finstrimlade1,5 dl riven ost140 g gräddädelost4 dl vispgräddeGör så här- Sätt ugnen på 200-220 grader varmluft1. Koka pastan enl anvisningarna på paketet, al dente i saltat vatten!2. Skär kvartar av champinjonerna och förväll i en stekpanna tills vattnet dunstar. Häll i någon msk vatten från början så sätter processen igång fortare och vattnet i svampen dunstar - samt att de slipper bränna fast i pannan.3. Salta och peppra svampen, häll upp i en skål.4. Tvätta och skär kvartar av cocktailtomaterna, lägg i skålen med förvällda svampen.5. Hacka basilikan och lägg även den i skålen med svamp och tomater.6. Låt de soltorkade tomaterna rinna av från oljan och lägg även dessa i skålen med svamp, tomater & basilika. 7. Ansa fläskfilén och skär i cm tjocka skivor. Platta till lite, salta och peppra på båda sidorna och stek på dem i en panna med smör, (1/2-1 min / sida). 8. Häll av pastan och lägg tillbaks i kastrullen!9. Tillsätt allt i skålen. Köttet & det som är förberett; Fläskfilé, champinjoner, cocktailtomater, basilika & soltorkade tomater. Rör omkring så det fördelas jämnt. 10. Vänd ner allt i en ugnsfast form.11. Strö över riven ost fördelat över hela och smula gräddädelosten fint över hela formen.12. Avsluta med att hälla över grädde, salta och peppra. 13. Sätt in i ugnen i 15-20 min på 200-220 grader.När gratängen är klar och fått en gyllene färg, ta ut och kolla så att köttet är genomstekt. Servera till en god grönsallad med en vinägrett gjord av olivolja & mango-balsamvinäger ♥Smaklig spis!