Se hit! Lyxig middag på en plåt, på bara 20 min, kan det vara något? När man har massa mat kvar i kylskåpet som man inte vet vad man skall göra med, då gör man snabbt och enkelt en pang-middag på en plåt. Allt tillagas på plåten och är klart inom loppet av 20 min. Här kommer receptet på min plåtmiddag. 4 pers, 20 min Ingredienser 2 paket halloumi, skuren i stänger 1 paket chorizo (brukar ligga 3 korvar i ett paket) 12-15 små råa delikatesspotatisar, delade på hälften 10-12 små champinjoner (eko) 3 st färsklökar, delade i kvartar 2 st röda paprikor, skuren i bitar 3x3 cm 1 gul paprika, skuren i bitar 3x3 cm ca 15 cocktailtomater 1/2-1 tsk torkad oregano, att strö över 2 msk olivolja, att ringla över (broccoli, om man vill - jag hade i kylskåpet) flingsalt, att strö över Vitlök- & basilikasås 2 dl crème fraiche 1 riven större vitlöksklyfta 6-8 blad färska basilikablad, finhackade salt, efter smak nymalen svartpeppar, efter smak Gör så här 1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft och ta fram en plåt. 2. Dela de små potatisarna på hälften, tvätta champinjonerna noga och skär grönsakerna och korven i jämnstora bitar. 3. Lägg allt på plåten förutom cocktailtomaterna. (Dom lägger man på när det är 10 min kvar i ugnen.) 4. Ringla över olivolja, strö på torkad oregano, salta och dra något varv med svartpepparkvarnen över. Sätt in i ugnen i 20 min. (När 10 min gått, släng på cocktailtomaterna.) 5. Blanda under tiden ihop vitlök- & basilikasåsen, smaka av! 6. Skär halloumin i stänger. Stek i en torr stekpanna på medelhög värme tills vätskan "dunstat". När den dunstat och plåten har ca 5 min kvar i ugnen, öppna luckan och fördela ut halloumin uppe på och låt bakas ca 5 min. 7. Nu är plåten klar. (Känn med sticka i potatisen.) 8. Sätt fram hela plåten på bordet och servera med den goda basilikasåsen. Så enkelt & så otroligt gott! Smart sätt att använda rester som bara ligger i kylskåpet och väntar :) Smaklig spis ♥