Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon kan ju vara så galet gott alltså ♥ Jag brukar alltid vilja ha lite äppelmos vid sidan om för att varva med lingonen. The more the merrier :-) 4 port, 20 min (ca 9-10 raggmunkar) Ingredienser 2 st stora potatisar 2 ägg 2 dl vetemjöl 3 dl mjölk 1 tsk salt 400g rimmat sidfläsk smör, att steka i Tillbehör Rårörda lingon Hackad persilja Gör så här 1. Skala potatis och lök. 2. Rör ihop ägg, vetemjöl och mjölk till en slät smet. Ha i mjölken successivt. 3. Tillsätt salt och riv ner potatisen, rör ihop. 4. Knaperstek fläsket i en panna på medelhög till hög värme tills riktigt knaprigt. Varmhåll i ugn på ca 60 grader. 5. Hetta upp en panna med en ordentlig klick smör. Häll på raggmunkssmet, ca 1/2-1 dl smet per raggmunk. Låt steka på båda sidor på medelhög värme, ca 2 min / sida. Raggmunkarna ska bli gyllene! (Varmhåll de färgigstekta raggmunkarna i ugnen tillsammans med det stekta sidfläsket.) 6. Servera raggmunkarna med rårörda lingon & det knaperstekta sidfläsket och ev äppelmos!