Jag måste bara få tipsa om Mor Matildas rimmade julskinka från Jakobsdals charkuteri. En svensk handlagd skinka av finaste delarna vilket gör att den alltid ger samma höga och jämna kvalité. Den finns i två storlekar 3,5 kg och 2 kg och även som färdigkokt om man vill göra det ännu enklare och endast lägga på griljeringen själv. Jag hade ärlighetens namn aldrig själv testat denna tidigare, men nu fick jag möjligheten att testa och ville därefter absolut göra detta samarbete. Vilken skinka så saftig och god!! Denna otroligt fina, saftiga och smakrika julskinka tillagas enkelt utan kladd direkt i den vakuumförpackade påsen den redan ligger i, hur smidigt !? Här kommer receptet på hur jag tillagar den. Ingredienser 1 Mor Matildas Rimmade julskinka från Jakobsdals charkuteri (valfri storlek 3,5 el 2 kg) 1 msk grovkornig senap 1 msk senap original 1 msk dijonsenap 1 äggula 1 tsk socker 1 tsk farinsocker 1-2 msk ströbröd Gör så här 1. Sätt ugnen på 80 grader. 2. Ta bort det yttre svarta nätet, sätt i en termometer och tillaga skinkan nu i förpackningen. 3. När termometern sedan visar 70 grader är skinkan klar. 4. Ta ut skinkan från förpackningen och höj ugnstemperaturen till 200 grader. Lägg skinkan i en ugnssäker form el på en plåt. 5. Blanda samman senap, dijonsenap, äggula, socker och farinsocker. Bred ut på toppen av skinkan och strö sedan över ströbröd. 6. Griljera skinkan tills den får fin gyllene färg i ca 10-15 min, ta ut och låt svalna. Om ni blir sugna på att testa denna magiskt goda julskinka som jag verkligen rekommenderar, så klicka HÄR så får ni reda på vart ni kan köpa den ♥ Nygriljerad julskinka på en knäckemacka med senap, finns det något godare ? Jag önskar er en God jul & hoppas att ni njuter av en riktigt god julskinka ♥