Lördag och vad blir det för dessert ikväll? En efterrätt för mig skall vara en fräsch avslutning på en härlig middag. Jag gillar när efterrätterna inte är allt för söta och inte för stora till sin storlek. Denna underbara "No bake" key lime cheesecake gör du i ordning på bara 5 minuter, superenkelt! Garanterar att dina gäster kommer älska ♥ Här kommer receptet! 4-6 st mindre efterrättsglas Ingredienser 200 g Philadelphia 2 dl vispgrädde 1/2 tsk vaniljsocker (el 1/2-1 krm vaniljpulver) 3/4 dl kondenserad mjölk 1 pressad lime + rivet skal från hela limen 4-6 Digestvekex, krossade Gör så här 1. Vispa upp Philadelphia, flytande grädde och vaniljsocker till en fluffig mousse. 2. Tillsätt pressad lime, rivet limeskal och kondenserad mjölk. Fortsätt vispa tills konsistensen blir en fluffig mousse. (Skulle den mot förmodan inte bli fluffig så tillsätt lite mer Philadelphia + grädde och fortsätt vispa) 3. Krossa 1 digestivekex i varje glas och spritsa upp key lime pie-moussen. Toppa med lite rivet limeskal samt lite krossat Digestiviekex. Ställ svalt fram till servering! 1..2..3.. Vips så var efterrätten klar :-) Fräscht, inte så himla sött och perfekt mängd på efterrätt tycker jag ♥ Denna dessert går såklart att förbereda flera timmar innan, ställ bara glasen svalt och dekorera precis innan det skall serveras! Lycka till med desserten ♥ Kram C