En klassisk Mignon jag aldrig får nog av. Lyxigt och festligt men så enkelt att svänga ihop. Perfekt som lite lyxigare veckomiddag eller som helgmiddag med vänner & familj. Receptet kommer här 🥰 4 port, 25minIngredienser700g fläskfiléSaltNymalen svartpepparsmör, att steka i1 dl torr Vormouth3-4 dl créme fraiche1/2-1 dl vispgrädde1 grönsaksbuljongtärning1/2 dl skivade oliverTillbehörKokt pressad potatis (900g)Klippt smörgåskrasseGör så här1. Skala och koka potatisen. Skiva oliverna i skivor, lägg i en skål. 2.Putsa fläskfilén och skär i 3 cm tjocka skivor. Salta och peppra. 3. Hetta upp en stekpanna med en rejäl klick smör och stek filéerna ca 2 min / sida. 4. Lägg över filéerna på ett fat och vispa ur stekpannan med Vermouth crème fraîche och grädde.5. Riv/smula i grönsaksbuljongen och låt såsen puttra ihop någon minut.ServeringLägg upp filébitar på tallrikar, häll på såsen snyggt och dekorera med klippt krasse och skivade oliver. Servera med en skål pressad potatis vid sidan. Smaklig spis 🌟