Det finns Texas Chili och det finns Riktigt Bra Texas Chili. Här har ni receptet på den absolut bästa (tycker jag). Enkelt recept & så fasansfullt gott. Här kommer receptet! 6-8 pers, 3hIngredienser1000 g högrev i bit, skuren i bitar 3x3 cm1 stor gul lök, fint strimlad1 burk finkrossade tomater (Mutti)1,5 dl bbq-sås (Typ Sweet Baby Ray's Orginal)2 msk tomatpuré1 msk torkade korianderblad1 msk malen spiskummin1/2 tsk chiliflakes (ta lite i taget)1 tsk oregano1 tsk timjan1 tsk smoked paprika-pulver1 msk kakao1/2 burk 33 cl ljus ölsalt, efter smaknymalen svartpeppar, efter smakTillbehörmjuka små tortillas (ca 3 st per person)avokado 4-5 st, grovt mosade (rör i lite limesaft + salt och rör om)picklad rödlök, (1/2 dl ättika, 1 dl socker, 1,5 dl vatten - Kokas upp, låt svalna något och häll över fint strimlad rödlök i en burk, ca 1-2 fint strimlade rödlökar)crème fraichecocktailtomater, hackadefärsk koriander (1 kruka)nachochipsGör så härStrimla löken och bryn den lätt i en stekpanna med lite smör (medelhög värme).När den är mjuk och glansig lägg i en större kastrull.Skär köttet i mindre kuber, salta och peppra.Bryn på köttet i stekpannan med en rejäl klick smör. Häll sedan ner bitarna i kastrullen tillsammans med löken.Häll i tomatkross, bbq-sås, tomatpuré, torkad koriander, malen spiskummin, chiliflakes, oregano, timjan, smoked paprika-pulver, kakao & öl.Rör samman, salta & peppra.Låt puttra på plattan i 3 timmar eller tills köttet helt faller isär när du rör i kastrullen.Behåll locket på första 2 timmarna. Sätt sedan locket på sned så att vätskan kan dunsta sista timmen. Servera chilin med mjuka tortillas, grovt mosad avokado, picklad rödlök, crème fraiche, nachos & massa färsk koriander! Lycka till med chilin. You gotta love it! :)