Hej finingar!! När jag lade ut bilden på min löjromspizza här om dagen blev jag inbox-bombad med frågor om receptet. Självklart skall ni få det, som för övrigt är så himla enkelt. Ni måste göra denna skapelse i helgen. Både lyxigt, enkelt och galet gott! 1 pizza (räcker med en pizza som drinktilltugg för 4-6 pers) Ingredienser 1 förgräddad pizzabotten (Fontana) 1,5 dl crème fraiche 34% (ca 3 msk bredes på pizzan innan ugn, resten spritsas på efter) 1dl riven Västerbotten 1/2 dl riven parmesan 22 mån 160 g löjrom - gärna Kalix 1/2 finhackad rödlök dill, att dekorera med 1/2 Citron (fruktköttet) Gör så här -Sätt ugnen på 230 grader över / undervärme. 1. Bred ut 2-3 msk crème fraiche på pizzabotten. Strö sedan över riven västerbottenost och riven parmesan. 2. Sätt in i ugnen på en plåt med bakplåtspapper och låt bakas gyllene ca 15 min. (Tills botten är riktigt krispig) 3. Ta ut pizzan ur ugnen, sliza upp och dekorera med löjrom, crème fraîche, fint hackad rödlök & lite dillkvistar. Filea och skär små bitar av citronens fruktkött och strö över pizzan. Dra något varv med pepparkvarnen över. Servera till bubblet 🥂 Kram C