Vad brukar ni ha för tillbehör till era måltider? Här kommer ett hett tips på tillbehör som är enkelt att göra, har trevliga texturer & är en härlig smakkombination. 20 min, 4 pers Ingredienser 1 blomkålshuvud, ångat (eller kokat) 1 dl valnötter 1 msk honung (Går bra att utesluta) 1 nypa flingsalt Gör så här 1. Tvätta av blomkålshuvudet och skär bort blast. 2. Kör blomkålshuvudet i din ångugn eller koka den i en kastrull ca 18-20 min (beroende på storlek) 3. Hacka valnötterna grovt och rosta dem i en torr panna på medelhög värme, det får inte brännas. 4. När nötterna är rostade ringla över honung och salta. ( Härlig salt / sött känsla!!) 5. Bryn smöret. Låt smöret smälta, koka upp och bli sådär gyllene till färgen & nötig i smaken. 6. Ta upp blomkålshuvdet och låt det rinna av. Lägg upp på ett fat, salta. 7. Häll över dem salt- & honungsrostade valnötterna och häll sedan med fin stråle över det brynta smöret. Färdigt att servera! :) Gott att äta bara som det är, men även super som tillbehör till mycket annat. En bra ersättare mot potatis och andra stärkelserika produkter :) Smaklig spis!