Här kommer receptet på en ny super-favorit. Tänk dig härlig symfoni av al denne spaghetti tillsammans med krämig gorgonzola och valnötter, i kombination med rivet sött päron... Magi! 4 pers, 25 min Ingredienser 400 g Spaghetti 150 g Gorgonzola 2 päron (något hårdare variant, att riva) 1 dl valnötter, grovt hackade 3 msk valnötsolja flingsalt, efter smak Gör så här Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. (Koka dem "al dente", alltså inte överkokt) Tärna Gorgonzolan i tärningar och hacka valnötterna grovt under tiden. Häll av pastan när den är klar, rör ner gorgonzolatärningarna och blanda samman så osten får smälta till lite. Lägg upp pastan snyggt på tallrikar, riv över päron och toppa med hackade valnötter, samt ringla över valnötsolja. Strö över lite flingsalt och servera! Päronet är som pricken över i'et i denna kombination, den tillför sån härlig sötma till gorgonzolaosten.. Magiskt! Har ni inte provat valnötsolja så måste ni verkligen testa. En helt ny dimension av olja. Supergott, och framförallt i kombination till alla slags nötter i mat. Finns att köpa i din matvarubutik! Lycka till där hemma :) Kram