Att kunna slå ihop efterrätten på nyårsafton på 5 minuter, utan några som helst förberedelser skulle vara ganska härligt va? Här har vi svaret! Detta är försvinnande gott, lyxigt och enastående vackert. Perfekt nyårsdessert som imponerar. ♥ Receptet kommer här! 8 port, 5 min Ingredienser 2,5 dl vaniljvisp (Ica's egna) 300 g frysta hallon, krossade 8 små dessertmaränger, 2 paket Ica's Dessert-maränger. Finns i maränghyllan Garnityr 1 nypa guldpulver 8 st tomtebloss Gör så här Vispa upp vaniljvispen riktigt tjock och fluffig. Ca 3-4 min med elvisp. Krossa de frysta hallonen (jag krossade direkt i paketet, tryckte söder hallonen bara). Obs! Hallonen skall verkligen vara genomfrysta, ej tinade alls! Vänd ner det frysta hallonkrosset i det fluffiga vaniljvispet och lägg upp en rejäl klick på varje dessertmaräng. Strö lite guldpulver på och sätt ner ett tomtebloss i varje! PS! Skulle det ta en stund innan du lägger på vanilj & hallonvispet på marängerna så ställ in bunken i frysen fram tills dess. (Så den håller sig riktigt kall!) Guldpulvret känns lyxigt och lite kul, men det går ju såklart att utesluta. I med ett tomtebloss bara. :) Gott Nytt År alla Underbara Ni!! Stor Kram från Mig