MAGI ♥ Denna krämiga pasta med grön sparris och bacon är verkligen något ni måste testa där hemma! Detta var verkligen så gott och nästan pinsamt enkelt, om man får säga så. Receptet kommer här :-) 4 port, 10 min Ingredienser 400 g tagliatelle 2 paket bacon 1 knippe färsk grön sparris (15-20 st) 200 g Philadelphia 3 dl grädde salt, efter smak nymalen svartpeppar, efter smak Tillbehör / topping Riven parmesan, mängd efter smak Färsk basilika Gör så här 1. Strimla baconet och knaperstek i en stekpanna. Lägg upp baconet på ett hushållspapper så överblivet fett får rinna av. 2. Skär ner sparrisen i mindre bitar och lägg en klick smör i stekpannan. Fräs på sparrisen i 1-2 min, så att den fortfarande får behålla sitt krisp. 3. Tillsätt Philadelphia & grädde, rör samman och låt puttra ihop försiktigt. Smaka upp med salt och nymalen svartpeppar. Låt såsen sedan bara stå och hålla värmen tills pastan är klar. 4. Tillsätt 3/4 av det knaperstekta baconet i såsen och spara resten till garnering. 5. Koka färskpastan i saltat vatten (brukar ta 2-4 min). 6. Servera pastan till denna krämigt härliga sås och toppa med massa riven parmesan och färsk basilika! Smaklig spis ♥