Alltså... Detta receptet är nästan pinsamt enkelt ?... Pinsamt gott också kan jag säga! Jag hade en halv grillad kyckling i kylen och spaghetti i skåpet. Tänkte, vad gör jag för gott med det? Svaret kom efter bara 10 minuter. Denna krämigt goda kyckling-curry pasta! Här kommer receptet ? 4 port, 10 min Ingredienser 400-500 g spaghetti (lagom till 4 port) 1/2 grillad kyckling, plocka allt kött från skrovet, och skär filén i mindre bitar 2,5 dl crème fraiche 34 % 1 msk kycklingfond 1-2 dl grädde (jag kör vispgrädde) 1/2 tsk curry, el mer (efter smak förstås) salt & nymalen svartpeppar efter smak Topping cocktailtomater (ca 8-10 st) ruccola parmesan 22 mån, riven/hyvlad över Gör så här 1. Koka pastan enl anvisningarna på paketet i saltat vatten. (Al dente såklart.) 2. Plocka isär allt kött från den grillade kycklingen, skär ner i mindre bitar. 3. Hetta upp upp crème fraiche, kycklingfond, curry och grädde i en sauteuse (sås-kastrull) på plattan. 4. När den puttrat samman häll ner kycklingen. Låt småputtra ca 5 min så kycklingen faller isär / mjuknar. Salta & peppra. Rör då och då, Smaka av! 5. Häll av pastan, lägg upp på tallrikar och toppa med curry-kycklingen. Dela små cocktailtomater i kvartar, lägg på en näve ruccola på varje & riv över riktigt med parmesan! Mums!!! ??? Enkel magi på bara 10 min?????