Alltså MAGI!! Vill ni äta en riktig god och krämig pastarätt, som dessutom är galet enkel att tillaga? Då skall ni prova min krämiga pasta med kyckling och en galet god dijon- & dragonsås. Receptet kommer här! 4 pers, 20 min Ingredienser 400 g pasta 3-4 kycklingfiléer (beror på storlek) 2 msk smör, att steka kycklingen i 5 dl vispgrädde 1 tsk torkad dragon 1 msk dijonsenap 1 kycklingbuljongtärning 3-4 msk pasta vatten (2 msk vitt vin, om man vill göra rätten lite festligare, dock inte ett måste!) Tillbehör / dekoration riven parmesan (gärna lagrad 30 månader) färsk timjan eller basilika Gör så här 1. Sätt ugnen på 150 grader varmluft. 2. Salta och peppra kycklingfiléerna runt om, och bryn i en stekpanna runt om i 2 msk smör. 3. Ta upp kycklingen och lägg i en ugnsform. Stoppa i en termometer och låt kycklingen gå i ugnen tills innertempen når 69 grader (ca 15-20 min). 4. Vispa ur pannan direkt efter att du lyft upp kycklingen med grädde och torkad dragon. Låt grädden koka och reducera ner. (Jag tillsätter grädden successivt så att den även tjocknar till successivt.) 5. Koka upp pastavattnet som du saltar rejält. (Koka sedan pastan enligt anvisningarna på paketet.) 6. Tillsätt dijonsenap och buljongtärning i såsen, låt koka ihop försiktigt. (Och vitt vin om önskas.) 7. Tillsätt 3-4 msk pastavatten i den gräddiga såsen och rör om. Låt nu stå tills pastan och kycklingen är klar. 8. När pastan kokat klart, till "al dente" - häll av den och blanda sedan upp den med den krämiga såsen. Salta och peppra efter smak! 9. Ta ut kycklingen från ugnen och skär den i skivor. 10. Lägg upp den krämiga pastan på en tallrik och toppa med skivad kyckling, färsk timjan (el basilika) och massa riven parmesan. MUMS!!! Smaklig spis. Ny favorit? ♥ Kram C