Tänk dig en riktigt krämig pasta med härlig smak av salsiccia, en mild ton av fänkål och en lätt touch av tryffel. En magisk kombination som ni bara måste prova, som dessutom är klar inom loppet av 20 min. Här kommer receptet! 4 pers, 20 min Ingredienser 400 g pasta (valfri) 1 gul lök, finhackad 3 st färska salsiccia med fänkål (260 gram) 125-150 g champinjoner, gärna mini 4-5 dl grädde 4-5 droppar tryffelolja 2 kvistar färsk timjan, finhackat salt, peppar efter smak Dekoration 4 kvistar färsk timjan 50 g riven parmesan (ev lite ruccola) Gör så här Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Finhacka löken och dela champinjonerna i kvartar. Fräs löken i lite smör försiktigt i 2-3 min. Tillsätt champinjonerna och låt bryna med en stund på medelhög värme. Ta bort skinnet från salsiccian och hacka ner korven i små bitar. Häll ner korvhacket i pannan och stek på korven tills den blir tillagad. Ca 1-2 min. Häll över grädde, lite successivt och låt det reducera/ koka ner. Ju längre grädden får koka, desto tjockare konstens. Finhacka ner lite färsk timjan och låt koka tills såsen blir önskad tjocklek. Inte för tunn, inte för tjock. Smaka upp med lite tryffelolja, salt och peppar. Häll av pastan. Blanda samman pastan med såsen och servera direkt. Riv över mängder med parmesan och dekorera med några kvistar färsk timjan! En krämig pasta med härliga mjuka smaker, kan det bli bättre och enklare ? Smaklig spis :)