Semester-söndag ♥ Detta kan vara bland det enklaste att tillaga, men också bland det godaste i pastaväg. Fantastiskt krämig och smakfull pastarätt som får dig att åka till Italien och tillbaks under middagen när ni äter. Ni måste testa, receptet kommer här! 4 pers, 15 min Ingredienser 400 g spaghetti Tomatsås 1 gul lök, finhackad 2 vitlöksklyftor, finhackade 1 burk konserverade cocktailtomater (av fin sort) 1 grönsaksbuljongtärning 2 dl crème fraiche 34% 1/2-1 dl grädde 1/3 kruka basilika, hackad 1 tsk torkad eller färsk oregano (bladen) Salt & svartpeppar efter smak Tillbehör / topping 430 g mozzarella, stor - skivad i tunna skivor 25 g riven parmesan, lagrad 30 månader Färsk basilika Gör så här 1. Koka pastan al dente enligt anvisningarna på paketet 2. Hacka löken och bryn i en klick smör tills den mjuknar och blir glansig. (Försiktigt!) 3. Tillsätt den hackade vitlöken och rör i. 4. Tillsätt konserverade cocktailtomater & buljong, låt puttra. 5. Tillsätt crème fraîche, grädde samt hackad färsk basilika & oregano. Låt sjuda på låg värme och smaka upp med salt & peppar. 6. Servera den "al dente" kokade spaghettin till den krämiga tomatsåsen och toppa med skivad mozzarella, riven parmesan & färsk basilika! Njut... Mums! Älskar krämig pasta ♥ Ibland är det enkla det goda. I detta fallet är det verkligen så. Lycka till i köket :-) Kram C