Här kommer receptet på hur ni gör min magiskt goda och krämiga salcciciapasta ♥ Ingredienser 400g valfri pasta 2 bananschalottenlökar, finstrimlade 2 msk olivolja, att fräsa löken i 2 vitöksklyftor, finhackade 400g romantica tomater på kvist, skurna i kvartar 1/2 kruka basilika, finstrimlad 400g salcicciafärs (finns i välsorterade livsmedelsbutiker) 2,5-3 dl vispgrädde salt nymalen svartpeppar parmesan, riven 22 mån Gör så här 1.Koka pastan enl anvisningarna på paketet i saltat vatten. Som en kallsup i havet! 2. Skala och finstrimla bananschalottenlök och finhacka vitlöksklyftorna. 3. Fräs chalottenlöken mjukt i oljan tills den blir mjuk och glansig, vänd ner vitöken. 4. Skär kvartar av tomaterna och vänd ner. Låt rostas tills de mjuknar något. 5. Vänd i finstrimlad färsk basilika. Låt puttra samman. 6. Lägg över tomatblandningen i en tallrik medan du fräser salcicciafärsen.Fräs på ordentligt i pannan. Vänd sedan ned tomaterna i färsen. 7. Låt putta några min och häll sedan i grädden. Låt puttra ihop, reducera till e krämig sås. Smaka av med salt och massa nymalen svartpeppar. 8. Häll av pastan och blanda med såsen, lägg upp på tallrikar och riv över parmesan och toppa med en kvist basilika. Redo att serveras ♥ Så enkelt och SÅ Gott, lycka till!