Pasta Arrabiata är en stor favorit hemma hos oss. ♥ Det är faktiskt bland det enklaste man kan göra men bland det godaste jag vet! Jag älskar verkligen denna pasta med het tomatsås i kombination med krämig minimozzarella, basilika & massa riven parmesan! Receptet kommer här. :) 20 min, 4 pers Ingredienser 400 g spaghetti, kokas enligt anvisningarna på paketet Arrabiata-tomatsås 1 stor gul lök, el 2 små 2 msk olivolja 4 vitlöksklyftor 2 burkar krossade tomater Polpa "mutti" (står i hyllan i butik) 3/4-1 eko grönsaksbuljong, smulad 1 kruka färsk basilika, finhackad 1-2 krm chiliflakes (eller efter smak) Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak Tillbehör 2 paket minimozzarella 100 g riven parmesan Färsk basilika Gör så här 1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Men hörni; Mycket salt i vattnet och låt pastan bli al dente, alltså ha lite tuggmotstånd kvar! 2. Strimla löken fint och fräs den mjukt med olivolja tills den blir blank och mjuknar lite. (Medelhög värme, får inte brännas. Då blir löken besk) 3. Pressa i vitlökarna, rör om och tillsätt krossade tomater. 4. Smula i grönsaksbuljongen, salta, peppra och smaka upp med så mycket chiliflakes som önskas. 5. Hacka massa färsk basilika och låt detta puttra samman så smakerna sätter sig ca 5-7 min. 6. Häll av pastan och lägg i en klick smör. 7. Blanda upp pastan med tomatsåsen 8. Häll av minimozzarellan och rör in ostarna i pastan. 9. Lägg upp pastan på tallrikar och riv över massa parmesan 10. Dekorera med färsk basilika! Buon appetito! :)