Här kommer receptet på en galet enkel men så god tonfiskpasta, som är färdig på ett kick! Ingredienser 400 g pasta (valfri sort) 1/2 fint strimlad rödlök 1 msk smör eller olja att steka i 1 vitlöksklyfta 1 burk tonfisk i vatten, avrunnen 1 burk finkrossade tomater 1 msk koncentrerad grönsaksfond eller kycklingfond 2 dl creme fraiche 34% 1 dl vispgrädde (man kan ta matlagningsgrädde om man vill såklart) 10 blad hackad färsk basilika salt & nymalen svartpeppar efter smak Tillbehör riven parmesan (gärna lagrad 22 eller 30 månader) färsk basilika Gör så här: - Koka pastan enl anvisningarna på paketet (koka al dente och ha i rikligt med salt i vattnet). 1. Strimla löken fint och fräs mjukt i lite smör eller olja. 2. Hacka i vitlöken och låt fräsa lite hastigt bara innan tonfisken vänds i. 3. Häll över krossade tomater & fond. Rör om! 4. När det kokat upp tillsätt crème fraîche och grädde. 5. Hacka i den färska basilikan och smaka upp med salt och nymalen svartpeppar. Så enkelt & så gott! Om man gillar tonfisk som jag :) Lycka till!