Alltså, detta är nog min favvopasta, älskar Arrabiata! Men eftersom Arrabiata är lite starkare så gillar jag att bryta av med något milt som en krämig burrata uppe på. Så gott!! Ingredienser 400 g Penne, kokta i salt vatten Al dente 1 stor gul lök, el 2 små 2 msk olivolja 4 vitlöksklyftor 2 burkar krossade tomater Polpa "mutti" (står i hyllan i butik) 3/4-1 eko grönsaksbuljong, smulad 1 kruka färsk basilika, finhackad 1-2 krm chiliflakes (eller efter smak) Salt, efter smak Svartpeppar, efter smak Tillbehör 2 paket Burrata riven parmesan (22-30mån) Färsk basilika Gör så här 1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Men hörni; Mycket salt i vattnet och låt pastan bli al dente, alltså ha lite tuggmotstånd kvar! 2. Strimla löken fint och fräs den mjukt med olivolja tills den blir blank och mjuknar lite. (Medelhög värme, får inte brännas. Då blir löken besk) 3. Pressa eller finhacka i vitlökarna, rör om och tillsätt krossade tomater. 4. Smula i grönsaksbuljongen, salta, peppra och smaka upp med så mycket chiliflakes som önskas. 5. Hacka massa färsk basilika och låt detta puttra samman så smakerna sätter sig ca 5-7 min. 6. Häll av pastan och lägg i en klick smör. 7. Blanda upp pastan med tomatsåsen 8. Lägg upp pastan på tallrikar, riv över massa parmesan, lägg på en halva burrata på varje portion och toppa med färsk basilika. - Dra något varv med pepparkvarnen över. Redo att avnjutas!