Detta är MAGISKT gott! Ni måste tillaga detta där hemma. Receptet är galet enkelt och kommer här! 20 min, 4 pers Ingredienser 400 g spaghetti 1 paket kycklinginnerfiléer (550 g) el 3 kycklingfiléer 220 g bladspenat - fryst, upptinad & urkramad från all vätska 1 vitlöksklyfta 50 g Philadelphia 2,5-3 dl vispgrädde 1 tsk koncentrerad kycklingfond salt & nymalen svartpeppar, efter smak Topping parmesanost färsk basilika Gör så här: 1. Koka pastan al dente enligt anvisningarna på paketet i saltat vatten. 2. Salta och peppra innerfiléerna på båda sidor och bryn på i en het stekpanna med en rejäl klick smör. Kycklingen skall bra brynas, dvs få lite färg runt om. Lägg över kycklingen i en sauteuse eller panna med lite högre kant. 2. Pressa ur vattnet ur spenaten som tinats och lägg i en annan stekpanna med en klick smör. Hacka fint i vitlöken och låt fräsa samman någon minut på medelhög värme. Lägg sedan spenaten över kycklingen i pannan. 3. Tillsätt Philadelphia, kycklingfond & grädde rör om så allt ändå blandas väl. Låt småputtra tills kycklingen är klar. Ca 10 min. (Kolla alltid i kycklingen så att den är genomstekt – viktigt med kyckling!) 4. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar 5. Servera pastan med denna krämigt goda sås & kyckling. Riv eller hyvla över massa härlig parmesan & dekorera med färsk basilika! ' Detta är SÅ gott & SÅ enkelt att slå ihop till hela familjen ♥