Hej bästa ni! Hoppas ni mår bra :) Här kommer ett recept på min köttfärssås med twist som hela familjen bara älskar. Den är krämig, lite små-het och bara så god. Jag kan ibland vara trött på originalet, så det är kul att twista till det lite. Jag gillar dessutom grädde i min köttfärssås som gör den mer krämig ♥ Här kommer receptet! 4 port, 25 min Ingredienser 500g spaghetti 1 gul lök 2 msk smör 500 g köttfärs 1 burk finkrossade tomater (Mutti) 2 dl vatten 2 msk oxfond 1/2 dl rött vin 2 tsk torkad oregano 1 vitlöksklyfta finhackad 1-2 msk tomatpuré 1 dl Crème fraiche Paprika & chili 13% 1 dl vispgrädde 40 % Salt, efter smak Nymalen svartpeppar - mycket! Topping Parmesan Färsk basilika (om man vill) Gör så här 1. Finhacka och fräs löken på medelhög värme i smör tills löken blir mjuk och glansig. Inte brännas då blir det beskt. Lägg över i en kastrull eller gryta. 2. Fräs köttfärsen ordentligt i en stekpanna, vänd sedan ner i grytan med löken. 3. Tillsätt finkrossade tomater, vatten, oxfond, rött vin, torkad oregano, finhackad vitlök och tomatpuré. Låt puttra ihop ett par min. 4. Tillsätt till sist Crème fraiche Paprika & chili, och grädde. Smaka av med salt och ganska mycket nymalen svartpeppar. 5. Låt småputtra på låg grad ca 5- 10 min och koka under tiden spaghetti eller annan önskad pasta. Servera och toppa med massa riven parmesan 👌🏻 Hoppas det smakar 😍🤗🍝