Häromdagen hade jag det galet stressigt. Öppnade kylskåpet och hittade ingenting. Jag rotade lite djupare i skåpet och hittade olivtapenade, mozzarella, parmesan & färskpasta. Hm, kan man göra en god lunch på detta? Ja, faktiskt! Det blev riktigt gott. Receptet är ju busenkelt! 4 pers Ingredienser 1-2 pack färsk pasta (4 pers) 4 msk olivtapenade 1-2 pack mozzarella 100 g parmesan färsk basilika tryffelolja, efter smak havssalt, efter smak Gör så här Koka pastan al dente i saltat vatten. Häll av vattnet och ringla över lite olivolja. Skruva upp pastan på en lång tång och försök ställa den på tallriken stående uppåt. Skeda på lite olivtapenade på pastan. Skär mozzarellan och lägg på. Bygg på höjden --> Snyggt! Hacka basilikan och strö över. Avsluta med att riva över massor av härlig parmesan, ringa över tryffelolja och strö över lite flingsalt. (Tryffelolja har en tendens att ta över, den är rätt kraftig till smaken. Så häll försiktigt) - Jag älskar tryffeloja, så jag snålar inte :) En enkel rätt, man snabbt kan laga i stressens vardag! :-)