Bruschetta är så himla gott!! Men denna som jag brukar göra är nog ändå den godaste. Originalet har ingen krämig färskost & mozzarella under tomattäcket, men det har min :) Tokigt gott, det perfekta tilltugget ikväll när gästerna kommer! Ingredienser: 4 skivor lavainbröd (lantbröd) 70 g crème bonjour vitlök-örter 1 buffelmozzarella (125 g) 6-7 plommontomater 1 vitlöksklyfta, fint, fint hackad ½ kruka basilika, hackad + blad att dekorera med 2 krm salt Svartpeppar Dekoration: Färsk basilika Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader Hacka tomaterna fint i lagom stora tärningar. Blanda samman med en fint hackad vitlök, salt, lite svartpeppar och hackad basilika. Smaka av. Skiva brödet i lagom tjocka skivor. Behåll kanterna det är gott, rustikt och läckert. Rosta brödskivorna lite lätt och bred på färskosten (Crème bonjour vitlök-örter). Skiva sedan mozzarellan och lägg på två skivor ost per brödskiva. Lägg upp på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen ca 5 min tills osten smälter och brödet får fint rostade kanter. Ta ut plåten och lägg på riktigt med dem hackade tomaterna. Toppa med färsk basilika, och flingsalt. Ringla över lite olivolja och dra något varv med pepparkvarnen över. Så enkelt och så otroligt gott. Lycka till finingar och ha en underbar helg :)