På helgen är det oftast "krabbelurer" doppade i kanel och socker som står på menyn hos oss, barnen älskar det. (Jag med! ;) ) Skillnaden på mina krabbelurer och andra är att jag väljer att ha i betydligt mindre mängd socker i smeten än originalrecepten. Tycker inte att barnen behöver peta i sig mer socker än det redan är runt om krabbelurerna. Det blir försvinnande gott ändå. Här kommer receptet! ca 6-7 st krabbelurer, 10 min Ingredienser: 2 dl vetemjöl special 1 msk strösocker 1 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver 1 ägg 1 dl mjölk (ibland mer) Smör att steka i Socker & kanel att vända i Gör så här: Vispa samman ägg, socker, vaniljsocker lite fluffigt. Tillsätt mjölken och sikta successivt i mjölet som är utblandat med bakpulvret. Rör till en jämn, slät, lite tjockare smet. Smält smör i en stekpanna på medelhög värme och klicka i smeten typ "plättliknande" storlekar. Gör 3-4 krabbelurer åt gången. Låt dem långsamt tillagas på medelhög värme ca 2-3 min per sida. Ta upp dem och vänd dem i socker & kanelblandningen. Servera direkt! Mums!! :)