Här kommer receptet på en löjligt enkel citron- & laxpasta som bara tar 10 minuter att slå ihop, receptet kommer här! 4 pers, 10 min Ingredienser 400 g tagliatelle (färsk pasta) 375 g laxfilé 150 g Philadelphia färskost 2,5-3 dl grädde 1 dl mjölk 1 citron, zest från hela citronen, halva pressad i såsen 1 tsk fiskfond salt, efter smak svartpeppar, efter smak Gör så här Koka den färska pastan enligt anvisningarna på paketet. Mät upp Philadelphia, grädde, mjölk, fond, citronzest & citronsaft i en kastrull. Låt puttra samman och smaka upp med salt och peppar. Skiva laxfilén i kuber ca 3x3 cm. När vattnet precis skall hällas av pastan, tillsätt laxkuberna ner i såsen och låt sjuda ca 3 min. Lägg upp pastan på tallrikar, toppa med den friska, krämiga citron- & laxsåsen. Toppa med en kvist färsk timjan och servera. Snabbare middag som känns såhär lyxig får man väl leta efter? Smaklig spis! :)