Hej på er härliga ni! Vad tänker ni äta idag? Jag har ett bra tips- kycklingköttbullar i krämig citronsås & färsk pasta. En riktig veckofavorit hemma hos oss! Ni måste prova, receptet kommer här :) Ingredienser 500 g kycklingfärs, eko 1/2 gul lök, fint riven 1 ägg 1-2 msk grädde 1 msk ströbröd 1 tsk salt 2 msk smör, att steka i 400 g färsk tagliatelle, eko Krämig citronsås 3 dl crème fraiche 2 dl vispgrädde 1,5 msk kycklingfond, eko 1/2 citronzest (rivet citronskal) & saften Dekoration Färsk timjan Gör så här Riv löken fint med ett riv- eller zestjärn. Blanda samman med ägget, ströbröd och grädden. Salta & peppra. Låt stå någon minut så ströbrödet får svälla lite. Lägg kycklingfärsen i en bunke och häll över lök & ägg blandningen. Rör samman till en jämn och fin smet. Forma kycklingköttbullar / queneller med hjälp av två lite spetsigare skedar. Doppa skedarna i varmt vatten mellan varje boll/ quenell. Lägg ner i stekpannan med 1-2 klickar smör och stek på medelhög värme tills dem är helt genomstekta. När det gäller kyckling skall man inte chansa, dela på en så ser du om den är klar. Gör såsen. Koka upp grädde, crème fraîche, kyckling fond, citronsaft & citronzest i en större kastrull. Smaka av! Önskas mer syra, tillsätt mer citronsaft. Lägg ner dem stekta quenellerna i såsen och låt dem gotta sig där fram till servering. Koka den färska pastan enl anvisningarna på paketet. Vips, färdigt att servera! Detta är SÅ gott!! Ni måste måste bara testa :) Kram Catarina