När jag grillar majskolvar vill jag kunna lägga på ett gott smör som smälter in i majskolven och bidrar till härlig smak. Det är fantastiskt gott att bara lägga på en klick riktigt smör och flingsalt, men just nu är detta min stora favorit, grillade majskolvar med lime & chipotlesmör. 4-6 pers, 10 min Ingredienser: 150 g smör 1 stor vitlöksklyfta, pressad 1/2 - 1 msk chipotlepasta (välj styrka utefter smak) 1/2 lime, saft + zest (rivet skal + saft från en halv lime) 1 nypa flingsalt nymalen svartpeppar Gör så här: Lägg rumstempererat smör i en bunke och pressa över vitlöken. Riv i limezest och pressa över limesaft. Tillsätt chipotlepastan och rör samman allt med en gaffel. Smaka upp med flingsalt & nymalen svartpeppar. (Chipotlepasta är ganska starkt, så mät i successivt och var med och smaka av.) Grilla majskolvar på grillen, lägg på lime & chipotlesmöret, låt det smälta in i kolven, salta och NJUT!! Lycka till med grillningen. :)