Tips på enkel söndagsmiddag? Jag är helt galen i rödbetor... Tröttnar aldrig på det. Och kombinationen av rödbetor och honungschèvre är ju bara magisk, eller hur? Receptet kommer här! 4 pers, 15 min Ingredienser 8 rödbetor, färska med blast (Alt. Finns färdigkokta i butikerna i grönsaksdisken) 250 g Honungschèvre (kolibri) 1/2 dl pumpkärnor 1/2 dl pinjenötter 70 g ruccolamix 2 msk Balsamico Modena IGP 2 msk Valnötsolja el pistagenötsolja Flingsalt Gör så här 1.Skär bort blasten och koka rödbetorna ca 20-25 min tills en sticka går lätt igenom. 2.Ta upp och dra av skalet under kallt vatten så att du inte bränner händer & fingrar. 3.Rosta pumpakärnor & pinjenötter i en torr stekpanna tills de fått mjukt gyllene färg och börjar ”knäppa”. 4.Ringla över lite pistagenötsolja, alt walnötsolja på dem rostade nötterna och strö lite flingsalt över. 5. Dela rödbetorna i kvartar och lägg upp lika mycket på varje tallrik. Smula över lite större bitar honungschévre, lägg på nävar med ruccolamix & toppa med dem rostade nötterna. Ringla till sist över valnötsolja, härlig Balsamico och strö lite flingsalt över anrättningarna! Smaklig spis denna söndag till ära :)