Fasansfullt gott tilltugg, testa i morgon och bjud på gästerna. De kommer gapa efter mer! ;) Det är enkelt att göra och imponerar alltid! Här kommer receptet! 20 min + minst 2h i kyl, 8-10 pers Ingredienser 2 dl creme fraiche, fetthalt 34% 2,5 msk flytande honung 1- 1,5 gelatinblad 1 nypa flingsalt 200 g Manchegoost 15 st crostinis Garnityr Flytande honung Flingsalt Gör så här Lägg gelatinbladen i blöt. Vispa crème fraichen tills den tjocknar. Den fungerar som grädde men tar lite längre stund att vispa upp till fastare konsistens. När crème fraichen blivit tjock, vänd ner honung och en nypa salt. Ta upp ca 1 msk av blandningen, lägg i en kastrull. Värm upp den och lägg i gelatinbladen så dem smälter. Häll sedan ner den i honungsmoussen , blanda väl och häll upp på på ett fat med kanter eller en djup tallrik. Alternativt att du häller den i en spritser. Låt vila i kylskåp minst 2 h innan servering. Skiva Manchegon som den ser ut i 0,5 cm tjocka trekanter. Skär bort kanten så att hela tilltugget blir ätbart. Lägg en ostbit på vardera crostini. Spritsa eller skeda upp honungsmoussen, en klick på varje ostbit. Ringla lite flytande honung över moussen och toppa med lite flingsalt. Tips! Moussen går jätte bra att förbereda dagen innan :) Ät och njut tillsammans med ett glas bubbel, lovely!