Här kommer ett tips på julgodis som vi alltid brukar göra hemma på julen, nämligen Mozartkulor. Skillnaden mellan originalet och mina är att jag väljer att lägga en hasselnöt i mitten på varje kula då crunch'et gör så mycket med helheten av kulorna :) Det är enkelt och går så fort att göra, ni måste testa!! Här kommer receptet ♥ Mozartkulor med hasselnöt (ca 25 st, 30 min) Ingredienser 25 hasselnötter 150 g nougat 250 g marsipan 200 g mörk eller ljus choklad (guldpulver att toppa chokladgodiset med) Gör så här 1. Tryck in en hasselnöt i en bit nougat och rulla till en slät boll. Sätt dom på en tallrik och upprepa 25 st likadana. Ställ sedan svalt i kylen för att få stelna till en stund. 2. Dela mandelmassan i 25 lika stora delar och platta ut tunt med händerna med hjälp av handflatan och fingrarna. 3. Lägg sedan en nougatkula i varje marsipanplatta och forma en boll. Se till att marsipanen täcker nougaten helt. Ställ svalt medan chokladen smältes. 4. Smält chokladen över vattenbad och doppa sedan kulorna ner i chokladen med hjälp av en tandpetare. 5. Ställ kulorna på ett galler så att överflödig choklad får rinna av. 6. Innan Mozartkulorna stelnat helt, strö lite lätt på guldpulver eller någon annan önskad topping! 7. Ställ svalt till servering ♥ Julgodis när det är som bäst!! Kram från mig