Små, söta, rostade cocktailtomater på kvist med vitlök, avokado-olja & massor av parmesan, vad kan gå fel? Här kommer receptet på ett galet bra tillbehör i sommar! 20 min, 6-8 pers Ingredienser: 800 g cocktailtomater på kvist (2 paket) 4-5 vitlöksklyftor, halverade & krossade 3-4 msk avokadoolja, el oliv Flingsalt, efter smak Svartpeppar, efter smak 2 dl riven parmesan, riven Gör så här: Sätt igång ugnen på 150-170 grader. Gör ett litet enkelt snitt längs med varje tomat. Dels för att smakerna skall tränga in i tomaten under rostningen och för att den inte ska självspricka under tillagningen. Lägg i en ugnsform. Skala vitlökarna (jag tar 5-6 st) halvera dem och lägg på en skärbräda och tryck till med ett bestämt tryck med bladet på kniven så att dem krossas. Strö över vitlökarna på tomaterna. Ringla över rikligt med avokado-olja, salta, Sätt in i ugnen på 150-170 grader tills tomaterna rostats härligt och dragit till sig alla smaker. (ca 15 min) Dra några varv med svartpepparkvarnen över och ös över riven parmesan. Massor är gott!! Läckert med härliga smaker. Servera till All sorts mat! Lycka till där hemma :)