Grillsäsongen är i full gång. I alla fall hemma hos mig. :-) Igår kväll åt vi mina smashed potatoes på färskpotatis med ört- och vitlökssmör. Fantastiskt gott tillbehör, lika gott till kött, fisk & fågel. Och just när man gör det på färskpotatis el små delikatesspotatis så blir det sådär somrigt och bara helt försvinnande gott. Detta måste ni prova!! 4 pers Ingredienser 16-20 st mindre färskpotatisar 100-150 g smör 2 vitlökar, pressade 1/2-1 dl persilja, finhackat 2-3 kvistar färsk timjan, finhackat 1 nypa salt Gör så här Börja med att blanda samman ört-och vitlökssmöret. Mosa ihop smör, hackad persilja, timjan, pressad vitlök och smaka upp med salt. (smöret kan vila i kylen sedan) Koka potatisen tills den är färdig och en sticka går lätt igenom. Lägg upp på en ugnstålig form. Pressa till varje potatis med baksidan av en gaffel eller en stekspade. Gör ett bestämt tryck på varje potatis så att den blir "smashed". Portionera ut ört- & vitlökssmör ovanpå den krossade potatisen och ställ in i ugnen på 200 grader i 10 min. Servera till All sorts mat. Så himla gott att jag tror att det även kommer bli din favorit :) Lycka till i köket, Kram C