Vad sägs om en lyxig lunch eller middag på bara 15 min? Här kommer receptet på min enkla men galet goda tonfiskpasta! 4 pers Ingredienser 400 g spaghetti, el valfri pasta (koktid 8 min) 1 burk tonfisk i olja 1 schalottenlök, finhackad 2 små vitlökar, finhackade 2 msk kapris, grovt hackat 2-3 citrondroppar +1 nypa citronzest (rivet citronskal) 2 dl crème friche 34 %, Ekologisk 2-4 msk mjölk salt/svartpeppar, efter smak 60-70 g riven parmesan, ca 1- 1,5 dl 1 msk citronolja - De oliva e limone, el olivolja 1 påse ruccola 5-6 cocktailtomater Gör så här: Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Finhacka lök och vitlök och låt fräsa i en klick smör, inte för varm platta. Häll bort spadet som tonfisken ligger i och häll ner tonfisken i pannan. Stek på en liten stund och tillsätt sedan mejerierna. Hacka ner kapris, riv ner citronzest och några droppar citron. Salta och peppra efter smak. Smaka av och känn efter om du tycker något fattas. Häll av pastan och vänd ner i tonfisksåsen. Lägg upp en snygg snurra av pasta på en tallrik och lägg en näve ruccola över varje. Riv över riktigt med parmesan, delade cocktailtomater och avsluta med att ringa över citronolja. Garnera med färsk basilika. Vips, redo att servera! :) Gott, enkelt, går snabbt att laga och mycket gott. Lycka till! Läs även: 10 snabba rätter på en burk tonfisk