Detta är bara ett så gott tillbehör! En fräsch tomatsallad med krämig burrata. ♥ Tips! Supergott även som tapas att sitta och skeda på burrata och tomatsalladen på ett gott surdegsbröd ihop med annat plock som salami, ostar och lufttorkade skinkor ♥ 2 port, 5 min Ingredienser 1 st tryffel-burrata (funkar med vanlig också såklart) 6 plommontomater på kvist (Romantica), delade i kvartar 1/4 rödlök, finstrimlad 10-12 blad färsk basilika 1 msk olivolja 2 tsk vinäger (typ mango, rödvin el vitvinsvinäger) salt, efter smak nymalen svartpeppar, efter smak Gör så här 1. Tvätta och skär tomaterna i kvartar. 2. Skär löken tunt, tunt och strimla ner basilikan. 3. Tvätta den tunt skurna rödlöken under rinnande iskallt vatten, då blir lökens smak så mild och fin! 4. Lägg tomater, rödlök & basilika på ett fat. Blanda runt lite. 5. Sätt burratan i mitten, salta, peppra och ringla över oviljan samt vinägern över tomaterna. Servera detta smarriga tillbehör till grillat eller bara till lite gott surdegsbröd.