Vad skall vi ha för sallad till allt grillat i helgen? Jo, en tomat- och avokadosallad med mild silverlök skuren tunt, toppat med avokado-olja & balsamvinäger! Enkelt och fasansfullt gott ♥ 4 pers, 5 min Ingredienser 1-2 bifftomater 1-2 mogna avokados 1/2 tunt skuren silverlök 1 tsk avokado-olja balsamvinäger, ringlat över salt, efter smak nymalen svartpeppar, efter smak Gör så här Skiva löken tunt tunt och lägg ner i iskallt vatten. Då blir löken krispig och ännu mildare i smaken. Skär tomaterna i 1/2 cm tjocka skivor, lägg på ett fat. Dela avokadosarna, skär i skivor och lägg uppe på. Ta upp löken från vattnet, låt rinna av och lägg ovanpå. Lägg på färska basilikablad, salta & peppra och ringla till sist över avokado-olja och balsamvinäger! Så gott till ALLT!! ♥