Hej Bästisar!Här kommer tips på en galet god sallad med persika, burrata, mynta, basilika och nötter. Som är ett perfekt tillbehör i sommar. Jätte gott till grillat, men även gott bara som det är en varm sommardag. Receptet är busenkelt och kommer här! 4 port, 5 minIngredienser2-3 persikor el nektariner2 burrata4-5 blad hackad mynta2-3 kvistar färsk basilika1/2 dl saltrostade cashewnötter (eller rostade pistagenötter)2 msk olivolja av fin sort1 msk vit balsamvinägerFlingsaltNymalen svartpeppar Gör så här1. Skär persikor eller nektarin i klyftor, lägg upp på ett serveringsfat. 2. Dra isär burratan och lägg uppe på. 3. Hacka nötterna och strö över. 4. Skär basilika- och myntablad fint, strö över. 5. Ringla över olivolja och balsamvinäger. Toppa med flingsalt och nymalen svartpeppar. Njut!