Alltså Grönkål... så himla himla gott, och går verkligen att variera i oändlighet. Från sallad till krispiga chips en fredagkväll. Här kommer recept på en grönkålssallad som passa är till det mesta 🥬💚 4 port Ingredienser 65g finbladig grönkål 100g chèvre – getost Vinägrett 1 rågad msk fikonmarmelad (funkar fint med aprikos också) ½ msk rödvinsvinäger el champagnevinäger 1 msk rapsolja ½ msk vatten salt nymalen svartpeppar Gör så här 1. Skölj den finbladiga grönkålen. 2. Rör / vispa ihop vinägretten med en gaffel i en liten skål så den går ihop. Smaka upp med salt och nymalen svartpeppar. 3. Rosta valnötterna på 150 grader i ugnen i ca 15 min. – Låt svalna. 4. Lägg grönkålen i en skål och häll över vinägretten. Blanda samman ordentligt. 5. Lägg över i en serveringsskål och strö chèvreost och rostade valnötter. Gott till nästan allt faktiskt! 🌟