En matig och galet god sallad till lunch eller middag? Då har jag bästa tipset, min favvosallad verkligen ♥ Älskar grönt och nyttigt! 2 tallrikar Ingredienser 1 st halloumi 1 påse mixsallad 12 cocktailtomater, delade på hälften gurka, skivad 1 dl kokt bulgur (1/2 dl per person räcker) 1 näve rostade pekannötter, valnötter el cashewnötter Att ringla över salladen olivolja, efter smak mangovinäger (denna gula vinäger i smal flaska hittar du i butiken), efter smak sweet chili sås, efter smak Gör så här 1. Koka bulgur enl anvisningarna på paketet. Låt svalna! (Jag har nästan alltid färdig bulgur i kylskåpet redo till mina lunch-sallader.) 2. Skär halloumin i skivor och stek på medelhög värme tills båda sidorna är mjukt gyllene. (Lägg alltid ned halloumin i kall panna och låt den hettas upp långsamt för bäst resultat på osten.) 2. Preppa under tiden två tallrikar med mixsallad, tomater, gurka & bulgur. 3. Ringla över olivolja, mangovinäger & lite sweet chili sås över salladen. 4. Lägg den gyllene osten uppe på och strö nötterna över. Ready to serve! ♥ Galet gott och Så enkelt :-) Kram C