Igår var jag så sugen på en matig sallad till middag. Och då blev det min smarriga räksallad med bulgur och Rhode Island dressing och ett gott surdegsbröd till 🥖🥗👌🏻 Enkelt, lyxigt och supergott mitt i veckan eller som lunch på helgen. Här kommer mitt recept 💗 4-5 port, 15 min Räksallad 5dl vatten 3 dl bulgur koka 8 min 1 msk kycklingfond 300g skalade räkor, av god kvalitét 2 dl edamame bönor 10-12 körsbärstomater på kvist 1/2 gurka 2 salladslökar 1 påse mixsallad Topping Alfalfagroddar Dill Rhode Island dressing 1dl hellmans majjo 1dl creme f 32% 2 msk Heinz Chili sause salt svartpeppar Gör så här 1. Koka upp vattnet, tillsätt fond och lägg i bulgur. Låt koka 8 min (El som det står på just ditt paket) och dra sedan bulgurn åt sidan för att svalna. 2. Blanda samman ingredienserna till dressingen. Ställ svalt. 3. Blanda upp bulgur’n med räkor, halverade tomater, hackad gurka, edamame bönor, salladslök & sallad. 4. Toppa med färsk hackad dill och alfalfagroddar. Servera salladen med dressingen på sidan samt ett gott surdegsbröd till! Enkelt att svänga ihop, och så himla gott!! Sallad kan man ju variera i oändlighet, men så här gillar jag min räksallad 👌🏻🥗 Smaklig spis!