Sallad går att variera i oändlighet! Så enkelt, fräscht, gott och såklart nyttigt. Vi måste äta mycket grönt! I denna sallad är det avokado och svart quinoa. Tips! Det är perfekt att göra en större sats quinoa och förvara i kylen till varje gång man gör en sallad eller liknande. Jag gör alltid en större sats så jag vet att jag har i kylen, eftersom jag gärna äter matiga sallader till lunch. Samma med picklat. Oavsett vad du pickar så är det smart att alltid ha i kylen. Så gott i en sallad: t.ex. morot, gurka, rödlök el små blomkålsbuketter. Allt som ger lite crunch, kontrast och lite hög syra i en sallad gör salladen mer spännande. Och – fetaost är ju bara to die for! Men har du testat att riva den över salladen? Om inte, testa! Den får en helt annan smak och gör sig så bra på en sallad. Här kommer kanske inte ett recept, för det behövs inte på en enkel sallad, men nedan ser ni vad jag har i den. Lunchlåda i veckan kanske? Lycka till ♥ Ingredienser: mixsallad svart quinoa, kokt enl anvisningarna på paketet (kyld) avokado cocktailtomater på kvist inlagda kronärtskockor (i olja) picklad morot (om man vill) riven fetaost, riven på riv- eller zestgärnet olivolja vitvinsvinäger salt, efter smak nymalen svartpeppar, efter smak PS: Olivolja och vinäger brukar jag ta samma mängder av, så tar du 1/2 msk olivolja så tar du 1/2 msk vitvinsvinäger. Enkelt, nyttigt, så gott och riktigt mättande ♥